sobota 13. července 2013

Priprava na turnaj

Rano nas budil jecak uklizecky pred osmou. K snidani byla korejska omeleta a parecky v rajcatove omacce, coz je asi to nejlepsi, co se tu da k snidani dostat. Divil jsem se, proc vsichni tak spechaji, kdyz v sobotu zacina studium az 9:30.

Nebylo tomu tak, zacinalo se uz v 9 jako ve vsedni den... Cely den jsme hrali partie na 10 minut zakladni cas, asi jako trenink na zitrejsi turnaj. Preadaptovat se z 30-ti minut na jeste rychlejsi tempo mi delalo docela problemy. Docela Mateuszovi zavidim tu hodinku, co maji na ligu v Cecku... Dopoledne jsme hrali tymovy turnaj a prisli k nam i lidi z Ecka a z Cecka Seok Song-min, ktery se ale na uvod ztrapnil prohrou s holcinou z Ecka... Kazdopadne ja jsem hral prvni partii proti Hong Jun-li. Vyzkousel jsem zahajeni, ktere nehraju moc casto a zahral jsem dobrou partii, ale v koncovce me souperka osmelila, a tak jsem prohral o 5,5. Vazne uz jsem tu vyhru potreboval jako sul. A dalsi souper Yoo Jun-yeoh nebyl zrovna ten z nejsnadnejsich. Ale tahle partie mi opravdu sedla a k prekvapeni vsech jsem proti byvalemu studentovi Cecka skoroval vyhru o 3,5. Klucina to taky pekne tezce nesl.

K obedu bylo kure na kari s bramboramy. Take byl k mani spenat a pekingske zavitky, takze jsem se opravdu dobre najedl. Po obede prisly k nam hrat holky z Chansu-yon Dojangu a hrali proti nejlepsim holkam od nas. Mihnul se tady i tamni ucitel (nam znamy) Park Byoung-kyu, ale bohuzel jsme se minuli a ani se nestihli pozdravit. Snad budu mit pristi tyden moznost se s nim potkat.

Odpoledne jsme hrali tymovy turnaj, ale tentokrat uz jen nase trida. Hral jsem proti memu oblibenemu malemu klucinovi, ktery konverzuje anglicky. Kouzelny je taky v tom, ze mi chodi pro s flaskou pro vodu a pak z ni muze ctvrtku upit. :) Tentokrat jsem ho porazil diky tomu, ze se jeho utok na moji skupinu obratil proti nemu, protoze si nechal prilis mnoho slabin a pozdeji umrel on. Jinak to byla moc pekna partie a uz potreti v rade uspelo moje nove zahajeni. Nepochopitelne jsem pak opet hral proti Yoo Jun-yeohovi, ktery evidentne se mnou hrat znovu nechtel. Pozdeji se ale uklidnil a porazil me o 4,5 bodu. S dnesnimi vykony ale muzu byt konecne po delsi dobe opet spokojeny.

Koncili jsme uz pul ctvrte, ale ja jsem si jeste hodinku studia pridal, partii na prehravani bylo dost. Dost me namotivovala ke studiu sokujici zprava, ze Jan Simara nepojede na ME tymu, cimz se posouvam ze ctvrte desky na treti. V pul pate ale uz jsem to zalomil taky. A az do ted jen s odskokem na veceri koukam na prenosy z Pardubic. Po veceri jsem taky chvili stravil procvicovanim psani korejskeho pisma, ve kterem se uz zacinam zlepsovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat