středa 17. července 2013

Krest novych profiku

Rano jsem se probudil znacne nevyspaly a spoceny. Na snidani v zapadnim stylu jsem tudiz vyrazil drive, abych pak jeste stihl sprchu. Dva novy profici dostali oficialne svuj titul, takze si z nich dneska vsichni delali legraci a zdravili je "Dobry den" misto "Ahoj", pritom jim je obema jenom 14. :)

Tentokrat na recepci nebyly temer zadna sgf, takze jsem hlavne resil tsume-go. Pomalu se blizim ke konci sve knizky s 1000 problemy. Ucitel take hral s jednim studentem Becka, ktereho nakonec s problemy porazil. Vsichni ve tride jsme partii pozorne sledovali, abychom se neco priucili.

K obedu byla nudlova polivka a k tomu placky. O polednim klidu jsem opet venoval chvilku studiu korejstiny. Konecne tomu pismu zacinam trochu rozumnet. Trosku mi pomohl i Kim Dae-hwi.

Odpoledne jsem hral svoji posledni ligovou partii. Hral jsem proti malemu tlustemu klucinovi, co k nam prisel z Ecka a nikdy jsem s nim neprohral. Jasne jsem ho prehraval, ale pak jsem zacal hrat laxne a vyhral jsem nakonec jen o 1,5 bodu. sgf   Takze ligu koncim s ostudnym skore 7:13, se kterym bych dost mozna nebyl daleko od padu do Ecka... Krizovych bylo asi 6 proher v rade v dobe, kdyz jsem byl nemocny. Koncili jsme uz v pet, protoze...

...vsichni starsi patnacti let sli oslavovat dva nove profiky. Ja s Mateuszem a Midurim jsme jeli s ucitelem Kim Dae-youngem taxikem. Zamirili jsme do cinsko-korejske restaurace. Bylo nekolik projevu, napriklad manazer, ucitele a take maminky obou kluku. Hlavne ale byla poradna zranice, skvela vecere, nekolik chodu. Udelal jsem i par fotek. Pritomni byli i dalsi profici vychovani v Choong-amu, napriklad Na Hyun, Kim Tae-yon nebo Han Tae-hee. Byla tam take znama mlada proficka Choi Jeong. Akce koncila asi v osm, pak nas manazer odvezl do Dojangu. 

V pul devate jeste mladsi decka studovali, tak jsem si jeste vyresil par tsume-go. Na konci jsme pak jeste vsichni dostali hamburger, ktery byl stejne skvely jako minule. Pak uz jsem zamiril na pocitac. 

Žádné komentáře:

Okomentovat