úterý 10. července 2012

Tak to vypada, ze rozcvicky uz nebudou. Podle me je to skoda, protoze to rano vzdy dost probudilo, takhle se musim probouzet v podstate cele dopoledne. Jedine pozitivum je o hodinu delsi spanek.

Dopoledne jsem nejdriv prehraval profi-hry a pak jsem hrali pair-go. Ja + moje vcerejsi souperka vs. nas ucitel + holcina z eFka. Meli jsme cerne a meli jsme reverzni komi 5,5. Nakonec jsme vyhrali na cas v koncovce, jinak to bylo hodne vyrovnane. Tentokrat jsem vyjimecne lehce vyhorel na joseki. Ucitel nam pak udelal dost dukladny rozbor.

V lize jsem chtel prodlouzit svoji winning streak. Odpoledne jsem nejdrive hral s klucinou, se kterym jsem jeste nikdy nehral, ale jako jednoho z mala ho znam jmenem - Kim Dae-ol. V partii, kde jsme kazdy vybudovali skoro stobodovou bednu, jsem vyhral o 8,5 bodu. Nevim proc, ale vsichni ti mali klucinove jsou vzdy hrozne spatni z toho, kdyz se mnou prohraji a nejinak tomu bylo i tentokrat. To spis ja bych mel byt spatny z toho, ze prohravam s dvanactiletyma prckama. ^^
Vecer jsem hral se starsim klukem, se kterym mam 0:2 a naposledy jsem s nim hral v 1.kole turnaje. Mel jsem poprve cerne a od zacatku jsem hral solidne a vypadalo to dobre, ale koncovecka jako vzdy skripala a nakonec prohra o pul bodu, presto jsem mel ze sveho vykonu dobry pocit. Bohuzel winning streak skoncila po ctyrech partiich a mam tedy skore 4:3, ktere me porad drzi vysoko. Nejak se mi ale kupi ty prohry nejtesnejsim rozdilem, tady uz je to ctvrta...

Vubec me neuspokojila obedova polivka, takze jsem si pak jeste zasel do bageterie. Vecerni korejsky gulasek byl ale jina liga a k tomu skvele bramborove placky taky.


Žádné komentáře:

Okomentovat