pátek 6. července 2012

Rano jsem se probudil dost ospaly, ani ranni rozcvicka mi moc nepomohla. Ale postupne jsem se jako vzdy probudil behem dne.

Prekvapilo me, ze decka nesla do skoly, prece jen je pracovni den. Jejich skolni system uz tedy opravdu nechapu...
Prisel jeden novy maly prdola, ktereho si ale v testovaci partii docela povodil jeden z nejslabsich lidi od nas ze skupiny, takze asi putoval do eFka.

Odpoledne pokracoval turnaj. Proti starousovi z Decka jsem odehral peknou vyrovnanou partii, ale nakonec jsem k prekvapeni nas obou prohral o 4,5. Ale s predvedenou hrou jsem spokojeny. Vecer jsem pak hral posledni kolo s jednim z nejstarsich od nas ze skupiny, se kterym uz jsem tady dvakrat prohral. Uz na zacatku jsem stal na prohru, kdyz jsem si zabil skupinu. Pak jsem ale rozjel straslivy hell a chybelo strasne malinko, abych partii zazracne otocil, ale nestalo se. Partie jsem se rozhodl zapsat, protoze byla opravdu silena. Okomentoval jsem klicova mista, kde jsem mohl partii otocit. sgf

S cenami to bylo jeste jinak, za kazdou vyhru se dostavalo 1000 wonu a za kazdou prohru 1000 wonu platilo a to se poscitalo. Vzhledem k tomu, ze jsem porazil jen metalistu (ktery mel nulu), tak dluzim dalsich 1000 wonu. Turnaj vyhrala jedna holka (cca 15) od nas ze skupiny.
Aspon jsem konecne dostal moznost zaplatit skolne a zbavil se te spousty eur. Recepcni umela anglicky, takze nebyl zadny problem. Doufam, ze brzo dorazi pan Kim a vymeni mi eura za wony, abych mohl konecne splatit tu spoustu dluhu.

Odpoledne byla take lekce vedena jednim ze zdejsich mladych profiku, kde se rozebirala ruzna zahajeni. Nas ucitel totiz prisel az vecer na 4.kolo. Prece jen ale uz je patek a decka uz toho mivaji dost, takze ne vzdy davali pozor a obcas vyvadely kraviny.

Fotbalek se opet nekonal, protoze zase prselo. Poprve tady snad bylo venku vetsi zima nez uvnitr...

Vecere byla opravdu hostina. Nechybel muj oblibeny rizecek s hnedou omackou ani salatek. Vyjimecne byla dobra i polivka. Zitra zverejnim dalsi fotky, je tam taky vyfocena. :)

Kdyz jsem v devet prisel jako vzdy do studijni mistnosti s kompem, tak tu sedelo 9 mlcicich decek se zavrenyma ocima a ucitel jim neco povidal. Zrejme nejaka meditace. Musel jsem tedy deset minut pockat.

Žádné komentáře:

Okomentovat