čtvrtek 27. června 2013

Chae-guovi se uz konecne podarilo vymlatit vsechny komary od nas z pokoje. To mel vzdycky jako celovecerni zabavu. On a Lee Shi-hyeon ale vubec tentokrat nespali u nas v pokoji. Kazdopadne se spalo dobre. Probudil nas jako vzdycky odporny jecak pani uklizecky, coz je asi nejneprijemnejsi clovek v Dojangu. My mame pokoj az na konci chodby, ale vzdycky nas vzbudi jeji rev, uz kdyz je na zacatku.

Snidane po evropsku se mi zamlouvaji. Posilnen volskymi voky jsem pak vyresil za hodinu 50 tsume-go. Vsichni cizinci (ja, Mateusz, Gansheng a Miduri) jsme se pak presunuli do tridy E, kde dopoledne obvykle  nikdo neni, protoze maly decka jsou ve skole. Tam nas cekal jeden profik, ktery s nami rozebral nase partie. Pry se tyto rozbory konaji pravidelne. Rozebrali jsme Mateuszovu asi mesic starou partii, kterou s velkym stestim vyhral o pul bodu. Nasledovala moje vcerejsi treti partie, ktera podle profika byla hodne dobra a neprohratelna, ale zradil me na konci hloupy misreading. Rozbor jsme zakoncili Ganshengovou vcerejsi hrou proti Kim Dae-hwi, kterou prohral o pul bodu. Mimochodem Mateusz i Gansheng meli oba v seste lize skore 9:9 a tak skoncili na 5. a 6. miste.

K obedu byl gulasek s tofu, ktere mi opravdu nejede. Jinak byl gulasek fajn a jeste jsem se dojedl nudlemi. Po obidku uz jsem tedy i hral. V nasi skupine D jsme hrali tymovy turnaj. Bylo nas tentokrat 16, takze ctyri tymy po ctyrech. Prvni partii jsem hral proti Im Ji-nukovi (musim sakra zjistit ten presny prepis), ktery je u nas povazovan za skupine za nejsilnejsiho a brzy se bude stehovat do Cecka, protoze vyhral sedmou ligu. Me ale evidentne podcenil a prestoze jsem zas tak skvele nehral, tak jsem ukoristil cenne vitezstvi. Druhou partii jsem hral s klucinou, ktery k nam postoupil z Ecka. Tentokrat jsem naopak hral tragicky, ale i presto jsem vyhral o 4,5.

Nasledovala asi pro vsechny nejoblibenejsi cinnost v tydnu a to fotbalek. Hrali jsme jako vzdycky na velkem hristi Myonggi univerzity, ktera stoji nedaleko. A konecne jsem se odhodlal spocitat, kolik nas vlastne hralo a spocetl jsem, ze to bylo 14 vs. 14. Tymy byly temer totozne jako v utery. Rychle jsme vedli 3:0 po dvou mych golech a jednom Mateuszove, ktere jsme si mimochodem navzajem pripravovali. Nasim brankarem byl profik, ktery nam dopoledne rozebiral partie. Dokonce chytil penaltu, pak se ale rozhodl, ze pujde hrat do pole. Nas dalsi brankar (jiny profik) byl ale naprosto marny a za dalsich pet minut dostal pet golu... Pak nastesti skoroval jeden mlady profik, ktery je s balonem neuveritelne rychly, ale hned na to jsme dostali zase gol. Z hranice vapna jsem pak technicky vymetl sibenici (prekvapive pravackou) a tesne pred koncem Mateusz dotlacil mic do brany, takze za stavu 6:6 se vyhlasilo, ze kdo da gol, vyhral. A tak super-rychly profik vzal mic, probehl souperovou obranou a dal svuj druhy gol v zapase...

K veceri jsem se strasne prezral masovymi koulemi se sladkokyselou omackou a Mateusz pro zmenu ananasem. Po veceri se dokoncoval tymovy turnaj. Hral jsem s jednim tichym klukem, o kterem jsem temer ani nevedel, ze je u nas ve tride. Pozicni hrou jsem ho tesne prehraval, ale v koncovce jsem si spatne spocital skore a v domeni, ze prohravam o pet, jsem rozjel nebezpecne ko, ktere jsem prohral a vzdal. Kdyz jsme pak partii zkusili dohrat, kdybych zahral pasivne, tak bych tesne vyhral. Kolik partii uz jsem tady takto joudoslavsky zahodil, mel bych s tou koncovkou v byoyomi neco delat... Navic muj tym skoncil az treti, takze jsem musel platit 2000 wonu (=40Kc)

Ve "fotbalove dny" byva vzdycky jeste druha vecere, ale stale jsem byl prejedeny, takze jsem si dolu na ramen nezasel. Vedle par lidi resi za trest tsume-go, nevim, co zase provedli. Ja jdu za chvili chrnet.

Žádné komentáře:

Okomentovat