neděle 24. června 2012

Mam za sebou prvni cely den zde, byla to zrovna nedele, takze nemuzu popsat podrobny program, protoze to vypada, ze nedele jsou dost volnejsi. Misto v pul sedme (aspon teda Mateusz tvrdil, ze se tak vstava) se vstavalo v osm a neslo se behat. Jenom dopoledni program bylpravdepodobne stejny. Kazdy si vzal nejakou knizku z knihovny a srotil jednu profi-partii za druhou. Ja jich za ty tri hodiny stihl pet prehrat. Zda se, ze pres vikend tu nekteri nejsou, takze byly jen dve studijni skupiny.
Odpoledne byl prakticky free time, kazdy si delal, co chtel. Ja jsem si cetl a hral na WBaduku (skore 3:0, jsem tam uz od Ciny 7-dan). Taky na pokoji jsme spali jen dva, dneska uz prisli ti dalsi dva, kteri byly pravdepodobne o vikendu doma. Jsem tu jeden z nejstarsich. Nekteri z nich umi zaklady anglictiny, ale vetu dohromady nedaji, ale vetsinou se pochopime. Na pokoji uz tedy ted budeme ctyri. Vsechny spolubydlici bych odhadoval tak na 14-16. Prebral jsem postel po Mateuszovi, vsichni se na nej ptali. A vsichni vedeli, kde je Cesko a Praha.
Pan Yang, co me vyzvedaval na letisti, se ukazalo, ze je vedouci tehle skoly... Umi nemecky, anglicky jen trochu, ale vetu dohromady da. Ja prece jen kdyztak taky zaklady nemciny umim. :) Pak jsou tu jeste tri Japonci. Vsichni jsou tu hrozne pratelsti a porad me na chodbe zdravi, nekteri mali zrejme jeste nikdy ani vysokeho belocha nevideli. :) Nejmensim tady bude tak kolem 10-ti. Strasne vtipne vyslovuji moje jmeno: skoro neumi vyslovit L a hodne vyslovuji hodne ostre S. Nekteri si ho ani nezapamatovali, takze na me volaji jen "Čeko". :)
Zatim vubec nemam predstavu, jak je kdo silny, zitra se ukaze. Jsou tu studijni mistnosti A,B,C,D a E, v kazde jsou dve ligy. Takze zitra pravdepodobne napochoduju do Ecka. :) Dneska byly jen B a C, tim ze bylo malo lidi. Decek je tu, celkove bych odhadoval asi 50, ale nekteri tu zrejme o vikendu nebyly. Jsou tu jen ctyri holky.
Jidlo je taky dobre, aspon teda dnesni snidane a obed byly. Naproti baraku je parizska bageterie, kam se da v pripade nouze zajit, jako treba dnes, kdyz jsme cely pokoj prosvihli veceri. :D Utratil jsem tam skoro vsechny sve wony za malou pizzu, takze potrebuju urychlene smenarnu. Vedle baraku je taky 7-Eleven a taky mam sve tatranky. :))
Choong-Am Dojang se nachazi na severozapade Soulu, nikde jsem nevidel, ze by tu bylo pobliz metro a z letiste jsme jeli docela dlouho. Cele prostory Dojangu jsou hodne moderni, moc pekne koupelny, pokoje atd. Jenom mame v pokoji strasne vedro a naopak ve studijnich mistnostech je strasna zima. Krome toho, ze si tu moc nepopovidam, tak je to tu zatim fajn.

Zitra uz na ostro, zadna flakarna, tak snad nezmenim nazor. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat