pátek 29. června 2012

Nas ucitel dneska neprisel (nevim proc), takze jsme cele dopoledne jen srotili profi-partie. Odpoledne jsme tedy meli hrat vcera rozlosovane mini-ligy. Nakonec jeste pribily dalsi tri skupiny s lidmi z Decka, kam byli prilosovani dva od nas. Ja jsem mel sice stesti na los, jak uz jsem rikal, ale to jsem vubec nepotvrdil. Prvni partii jsem hloupe prohral o 9,5 a to me dost otravilo. Takze jsem zbyle dve celkem odplacal a prohral o 7,5 a o 4,5. Zakladni hraci cas byl jen 10 minut, takze se skoro cela partie hrala v tricetisekundovem byoyomi a potvrdilo se, ze v rychle hre jsou proste korejsti klucinove zatim lepsi nez ja. Vice mi vyhovuji zdejsi standartni pulhodinovky. Manowari me pak zase celkem dostali do pohody.

Trochu jsem mimochodem podstrelil level nasi skupiny. O trech klucich od nas jsem si myslel, ze jsou jednoznacne slabsi nez zbytek, ale dnes ve svych skupinach meli kladne skore, takze by v Evrope take byli minimalne 2500.

Vecere byla k me radosti podobna te vcerejsi. Akorat nugetky nahradili jakesi karbanatky, ale omacka byla hodne podobna. Poprve se tady jedlo celym evropskym priborem - vidlicka+nuz. Pro Korejce ale zdalo se zadna novinka. 
Kucharky me mimochodem vzdycky s nadsenim zdravi, kdyz prijdu na jidlo a vzdy se me pak ptaji, jestli mi chutnalo. :)

Lidi uz si na me docela zvykli, uz se za mnou neotaceji, jak na mimozemstana. Vetsinou uz me taky nezdravi na kazdem kroku. Hodne decek se i snazi trochu s anglictinou.

Pracuje se na fotkach mobilem, zitra uz by snad neco mohlo byt.

Vecer me nekdo volal (korejske cislo), rikal jsem si, ze je to nejaky Korejec a on to byl Vodafone, idioti... 

Žádné komentáře:

Okomentovat